Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Διπλό της Τσέλσι στην Ισπανία

Τα πράγματα στον δεύτερο όμιλο του Tσάμπιονς Λιγκ είναι πλέον ανοιχτά σε κάθε ενδεχόμενο, ύστερα από τα γκολ των Τζο Κόουλ και Ντιντιέ Ντρογκμπά, τα οποία ολοκλήρωσαν άλλη μια ανατροπή μέσα στο Μεστάγια, μετά από το περσινό θριαμβευτικό πέρασμα της ομάδας μας στην προημιτελική φάση για την ίδια διοργάνωση.

Με την Σάλκε να κερδίζει εκτός έδρας την Ρόζεμποργκ, η Τσέλσι πλέον βρίσκεται πρώτη στον όμιλο, χάρις στην τρίτη νίκη στην ιστορίας μας επί Ισπανικού εδάφους. Το 4-3-3 που εφαρμόστηκε από τον τεχνικό της ομάδας Αβραάμ Γκραντ με τους Τέρι και Καρβάλιο να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος μαζί από το ξεκίνημα του αγώνα, τους Μακελελέ, Εσιέν και Μίκελ να γεμίζουν το κέντρο και πιο προωθημένους στα άκρα τους Μαλουντά και Τζο Κόουλ, να τροφοδοτούν τον Ντρογκμπά, αποδείχτηκε αποτελεσματικό.



Η Βαλένθια ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Νταβίντ Βίγια μόλις στο 9', ύστερα από γενικότερη σύγχυση στα καρέ των κυπελλούχων Αγγλίας και κακό διώξιμο της μπάλας από τον Μικέλ Εσιέν. Ωστόσο ο Τζο Κόουλ ισοφάρισε για την ομάδα του στο 20' της αναμέτρησης για το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι πίεσε και στο 70' πέρασε μπροστά στο σκορ, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Τζο Κόουλ και ωραίο τελείωμα της φάσης από τον Ιβοριανό στράικερ Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Από εκεί και μετά τίποτα δεν άλλαξε και η Τσέλσι έφυγε για δεύτερη συνεχόμενη φορά νικήτρια από το Μεστάγια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eimastan metrioi genika alla i amina me TERRY KAI KARBALIO EINAI AKATAMAXITI ANTE NA DOYME MHPOS PAREI MPROS H MHXANH , ALLA THELEI KAI KALO ODHGO H MHXANH DEN MPOREI OI PEXTES APO MONI TOYS NA PERNOYN TA MATS TELOS PANTON ELPIZO NA KSIPNISI I OMADARA MAS PRIN EINAI ARGA.

Tasos Zarkadis είπε...

Υπομονή χρειάζεται και όλα 8α βρουν τον δρόμο τους!