Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Τραυματίας ο Tέρι, δηλώσεις Σεφτσένκο

Τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Τζον Τέρι, ο οποίος υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της εθνικής Αγγλίας στο πλαστικό τερέν του "Λουζνίκι" της Μόσχας. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, πάντως, δεν είναι ο μόνος τραυματίας για τον Αβραμ Γκραντ.

Ο Ασλεϊ Κόουλ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την Εσθονία και θα λείψει για περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις των "μπλε". Τους τραυματισμούς των δύο επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Τσέλσι, ο οποίος αποκάλυψε πρόβλημα και με τον Σαλομόν Καλού.

"Ο Τζον και ο Ασλεϊ τραυματίστηκαν, όπως και ο Σαλομόν Καλού", τόνισε, χωρίς να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Σεφτσένκο: "Δεν έδιωξα τον Μουρίνιο"

Μέσα σε όλα τα προβλήματα της πρώην ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο, έρχεται και ο Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος δηλώνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν αποχώρησε εξαιτίας του.

"Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να με βάλουν ανάμεσα, που λένε ότι ήταν δικό μου λάθος που έφυγε ο Μουρίνιο. Δεν είμαι διευθυντής. Είμαι παίκτης. Το μοναδικό που μετράει για μένα είναι να δίνω ότι μπορώ στην ομάδα", δήλωσε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Ουκρανός επιθετικός.

πηγή: http://www.contra.gr/