Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Άμεση διάψευση...

Ούτε μία ώρα δεν πέρασε από τη στιγμή που βγήκαν οι φήμες, και τόσο ο ίδιος ο Ancelotti όσο και η Chelsea διέψευσαν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για να αναλάβει ο Ιταλός τεχνικός τα ηνία των “Μπλε”.

Τα νέα είχε μεταδώσει το Skysports, αλλά άμεσα διαψεύστηκαν με αποτέλεσμα να περιπλέκουν την υπόθεση.

Αρχικά ο Ancelotti μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της Milan έκανε γνωστό πως όχι μόνο δεν υπάρχει καμία επαφή ούτε συμφωνία με την Chelsea, αλλά παράλληλα υποστήριξε πως ο ίδιος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από το τιμόνι των Rossoneri.

“Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον κ. Abramovich και την Chelsea. Όλα αυτά που ακούστηκαν είναι φήμες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Θα μείνω 150% στη Milan” τόνισε λακωνικά ο Ιταλός τεχνικός.

Η διοίκηση της Chelsea ακολούθησε στη διάψευση βγάζοντας σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής: “Εν αντιθέσει με τα όσα ακούγονται, η Chelsea FC δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με κανέναν προπονητή, ούτε έχει ζητήσει από κάποια ομάδα να μιλήσει με κανέναν. Η αναζήτηση τεχνικού συνεχίζεται και βρίσκεται σε καλό δρόμο”.

Μένει να δούμε λοιπόν αν όντως όλα τα παραπάνω ισχύουν, και πως Chelsea και Ancelotti ποτέ δεν ήρθαν σε συμφωνία. Άλλωστε το νέο όνομα του τεχνικού που θα αναλάβει τους “Μπλε” αναμένεται να γίνει γνωστό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως φαίνεται να έχει πει στον κύκλο του ο Abramovich, καθώς πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Εκτός από τον Ancelotti, υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Chelsea είναι οι Rijkaard, Hiddink, Scolari, Deschamps, Eriksson, Hughes και φυσικά ο Mancini, ο οποίος όπως φημολογείται εδώ και μέρες είναι ένα από τα φαβορί, έχοντας απολυθεί από την Inter.

Also in english: Just an hour after the speculations about a possible agreement between Chelsea FC and Carlo Ancelotti both sides announced that these roumors were completely fake! The "Blues" Board stated an announcement in which they made it clear that Chelsea
has not reached agreement with any individual to become manager, although they are close to a final agreement!
Except Ancelotti, favourites for the club's bench are
Rijkaard, Hiddink, Scolari, Deschamps, Eriksson, Hughes and Mancini!
πηγή: www.englishfootball.gr

2 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

it's all going a bit pear-shaped ... even my cat is in contention now to be the next manager!

Tasos Zarkadis είπε...

@ maxxo You are absolutely right! i also wait for a roman's call to manage the team...!