Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

FAN CLUB CHELSEA FC

Καλησπέρα σας! Η Chelsea FC μας ενημέρωσε για την πολιτική που θα ακολουθήσει τη νέα σεζόν σχετικά με τα Supporters Clubs σε όλο το κόσμο. Επίσης μας έστειλε μια αίτηση την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουμε εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε το επίσημο fan club της Chelsea FC στην Ελλάδα! Θα ήθελα να ξέρω αν και πόσοι ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε σε ένα fan club γιατί η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης είναι περιορισμένη. Όποιος ενδιαφέρεται να αφήσει τα στοιχεία του (και να γνωστοποιήσει εάν είναι μέλος στο πρόγραμμα μελών True Blue) στο blog ή στο chelseagr@gmail.com άμεσα!!!! TRUE IS THE COLOR και στην Ελλάδα! Ενημερώστε συγγενείς, φίλους και γνωστούς!!!!! Αυτή τη φορά η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη και το fan club να μην «εξαφανιστεί» όπως το προηγούμενο!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Geia sas ego eimai melos, na perimeno diladi na min ananeoso, tha gini epiteloys i pali tipota ?

Ανώνυμος είπε...

Milame gia melos sto fan club kai oxi stin Chelsea FC... Ayto einai aneksartito...

Ανώνυμος είπε...

esto kati re paidia ena club, kati telos panton, ok tha perimeno neotera an gini tha eimai apo toys protoys :).

Ανώνυμος είπε...

to fan club tha einai stin athina etsi? epitelous i agapimeni mou omada tha kanei fan club stin ellada!!!

chelseagr είπε...

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι χρειαζεται να στειλουμε μια λιστα με διευθυνσεις τουλαχιστον 30 μελων για να ξεκινησει το fan club...δεν ειναι απαραιτητο αυτα τα μελη να ειναι μελη στο προγραμμα True Blue... αλλα ειναι μια πολυ σημαντικη παραμετρος για να θεσουμε τις βασεις για το fan club!

Ανώνυμος είπε...

kanena neo re paidia gia to club? giati imoyn melos sto TRUE BLUE gia tin persini sezon kai den ananeosa akoma, yprxi i pithanotita na gini to club ? edo kai kati xronia akoyme akoyme kai tipota.

makis είπε...

emeis filaraki se stirizoume eimaste edw... ksekina!

chelseagr είπε...

Καλησπέρα. Ξεκινά από σήμερα η προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου fan club της Chelsea FC στην Ελλάδα. Ενος fan club που θα ανήκει στα μέλη του, δηλαδή τους αγνούς και πιστούς φίλους της αγγλικής ομάδας. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο όταν παίρνει τρόπαια αλλά και όταν δεν τα καταφέρνει όπως συνέβη πέρυσι στον τελικό του Champions League. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο όταν παίζει στην Αγγλία αλλά και οπουδήποτε αλλού. Εύχομαι σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά απόψε το βράδυ να είσαι συνοδοιπόρος. Αν θες να συμμετάσχεις σε παρακαλώ στείλε μου μέσω email ( chelseagr@gmail.com ) πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, περιοχή κατοικίας, τηλέφωνο) για να δημιουργήσω μια λίστα μελών και να την στείλω το καλοκαίρι στην Αγγλία όταν θα κάνουμε την αίτηση για την αναγνώριση της λέσχης. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον.



ΥΓ...Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για να γίνεις μέλος. Μοναδική προϋπόθεση να αγαπάς πραγματικά την Τσέλσι.