Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ικανοποιημένος ο Cech

Ένα σημαντικό προσωπικό επίτευγμα κατάφερε να πετύχει ο τερματοφύλακας της Chelsea, Petr Cech στον αγώνα με τη Sunderland. Οι “Μπλε” επικράτησαν εύκολα 5-0 και ο Τσέχος γκολκίπερ κράτησε για 100η φορά το μηδέν στην άμυνα στην 180η του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας.

Πλέον όπως τόνισε ο ίδιος, στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ του Peter Bonetti που ως τερματοφύλακας της Chelsea είχε καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του για 205 παιχνίδια στην καριέρα του με τους “Μπλε”.

“Είμαι πανευτυχής που έφτασα τα 100 παιχνίδια συνολικά χωρίς να δεχθώ κάποιο τέρμα. Εάν συνεχίσω έτσι μπορώ να σπάσω το ρεκόρ το πολύ σε πέντε χρόνια. Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει στην Premier League και στο Champions League, στους δύο πιο ανταγωνιστικούς θεσμούς του πλανήτη.

Εκτός από εμένα βέβαια είναι καλό και για την ίδια την ομάδα” ανέφερε ο Cech, ο οποίος στη συνέχεια επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο η Chelsea αντέδρασε μετά την ήττα από τη Liverpool στο Stamford Bridge.

“Και οι δύο νίκες (με Hull και Sunderland) αποτέλεσαν την καλύτερη απάντηση στην ήττα από τη Liverpool. Σίγουρα και οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο απαντήσαμε.

Τα πάντα πήγαν καλά, αν και ο καιρός ήταν άσχημος!” ανέφερε χαμογελώντας ο πανύψηλος γκολκίπερ της Chelsea.

Also in english: Chelsea 's goalkeeper Petr Cech claims to be extremely satisfied with his teams' 100 matches without conceding a single goal in 180 appearances with him under the Blues' goalposts.

πηγή: www.englishfootball.gr

1 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

will be watching the match tonight, should be a good 'un!