Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Tottenham Hotspur 1 Chelsea 0

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια των "μπέμπηδων" και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω της (με ματς περισσότερο), καθώς ο Λούκα Μόντριτς στο 50' σκόραρε με σουτ στην κίνηση από την σέντρα του Άαρον Λένον και χάρισε την νίκη στους "πετεινούς".

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη σπουδαία επιτυχία της Τότεναμ, έπειτα από την νίκη μέσα στο "Βίλα Παρκ" την περασμένη εβδομάδα.

Also in English:
The Blues missed a fantastic opportunity to overtake Manchester United in the league, after the Red Devils succumbed to Fulham at home with a 2-0 defeat. Juliano Belletti started on the wing, which was a role he had been placed against Manchester City last Sunday. Ricardo Cravalho missed the fixture due to a slight ankle injury and so Alex took up his position in central defence.

1 σχόλια:

chelseagr είπε...

Καλησπέρα. Ξεκινά από σήμερα η προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου fan club της Chelsea FC στην Ελλάδα. Ενος fan club που θα ανήκει στα μέλη του, δηλαδή τους αγνούς και πιστούς φίλους της αγγλικής ομάδας. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο όταν παίρνει τρόπαια αλλά και όταν δεν τα καταφέρνει όπως συνέβη πέρυσι στον τελικό του Champions League. Που δεν θα είναι δίπλα της μόνο όταν παίζει στην Αγγλία αλλά και οπουδήποτε αλλού. Εύχομαι σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά απόψε το βράδυ να είσαι συνοδοιπόρος. Αν θες να συμμετάσχεις σε παρακαλώ στείλε μου μέσω email ( chelseagr@gmail.com ) πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, περιοχή κατοικίας, τηλέφωνο) για να δημιουργήσω μια λίστα μελών και να την στείλω το καλοκαίρι στην Αγγλία όταν θα κάνουμε την αίτηση για την αναγνώριση της λέσχης. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον.



ΥΓ...Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για να γίνεις μέλος. Μοναδική προϋπόθεση να αγαπάς πραγματικά την Τσέλσι.