Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

O Λάμπαρντ φλερτάρει με την ιστορία

Με τα τρία γκολ που πέτυχε γλίτωσε την Τσέλσι από το σοκ του εντός έδρας αποκλεισμού από ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας (Λέστερ), στη φάση των "16" του Λιγκ Καπ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, όμως, έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενος καθώς έφτασε τα 96 γκολ με τη φανέλα των "Λονδρέζων" και ετοιμάζεται να μπει στο κλειστό και εκλεκτό κλαμπ των κατοστάρηδων του συλλόγου.

"Πλησιάζω τα 100 γκολ με την Τσέλσι κι αυτό είναι ένα κατόρθωμα. Εκατό γκολ σημαίνουν πολλά. Εδώ που έφτασα βρίσκονται σπουδαίες μορφές της ιστορίας της Τσέλσι και είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι μεταξύ αυτών. Αγωνίζομαι στην ομάδα 6,5 χρόνια και είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι βρίσκομαι κοντά σε μία τέτοια επίδοση", δήλωσε ο Αγγλος διεθνής ο οποίος στο ματς με τη Λέστερ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απόντος του Τζον Τέρι.

Ο Λάμπαρντ αναμένεται να γίνει ο όγδοος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου με τριψήφιο αριθμό τερμάτων. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μπόμπι Τάμπλινγκ με 202 κι ακολουθούν οι: Κέρι Ντίξον (193), Πίτερ Οσγκουντ (150), Ρόι Μπέντλεϊ (150) Τζίμι Γκριβς (132), Τζορτζ Μιλς (123) και Τζορτζ Χίλσντον (107).

πηγή: www.contra.gr