Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Σε τεντωμένο σχοινί…


Αλλαγή έχουμε και πάλι στο σίριαλ της μετακίνησης του Robinho στην Chelsea. Από εκεί που έδειχνε η υπόθεση να γέρνει προς τη μεριά των Λονδρέζων, τα τελευταία 24ωρα είχαμε ανατροπή σκηνικού με αποτέλεσμα η μεταγραφή να θεωρείται αρκετά αμφίβολη για την ώρα.

Η αδυναμία της Real Μαδρίτης να βρει τον αντικαταστάτη του παίκτη είναι αυτή που κολλάει την υπόθεση και όσο η Real δεν καταλήγει κάπου, με δύο μόλις μέρες να απομένουν ακόμα, τα πράγματα θα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Σε περίπτωση που βρεθεί, αμέσως η Real θα ανάψει λογικά το πράσινο φως της μεταγραφής. Άλλωστε τα έχει βρει σε όλα με την Chelsea στα 29 εκατομμύρια λίρες, ενώ και ο παίκτης έχει ρυθμίσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους “Μπλε”, οι οποίοι μάλιστα βιάστηκαν να τυπώσουν και φανέλες με το όνομα του Robinho, θεωρώντας τη μεταγραφή δεδομένη!

Από τη μεριά τους ωστόσο οι Merengues δεν αναφέρουν καμία συμφωνία με την Chelsea ενώ μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Robinho θα παραμείνει παίκτης της Real. Αυτά υποστήριζε και χθες τόσο ο Calderon, όσο και ο Mijatovic, με τον πρόεδρο της Real μάλιστα να εκφράζει και τη σιγουριά του πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μαδρίτης.

πηγή: www.englishfootball.gr