Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Τέρι: "Παραμένει το όραμα του τίτλου"

Με το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα να έχει διευρυνθεί πλέον σε 12 παιχνίδια (9 νίκες-3 ισοπαλίες) και την διαφορά της από τις πρωτοπόρους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να έχει μειωθεί στους τρεις πόντους, η Τσέλσι έχει μπει για τα καλά στο... κόλπο του τίτλου, γεγονός το οποίο προσυπογράφει και ο Τζον Τέρι.

"Είμαστε και πάλι σε πολύ καλή θέση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μερικούς μήνες πριν ήμασταν πολύ μακριά από την κορυφή. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά", τόνισε στις δηλώσεις του ο αρχηγός των "μπλε", ο οποίος κατάφερε κόντρα στη Σάντερλαντ το περασμένο Σάββατο να βρει για πρώτη φορά φέτος το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.


"Περίμενα πολύ καιρό για να έρθει αυτό το γκολ, είναι το πρώτο μου στη σεζόν. Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η προηγούμενη φορά που σκόραρα στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε στα αποδυτήρια και μου είπαν ότι το σημείωσα τον Αύγουστο του 2006, ήτνα το πρώτο γκολ της περσινής σεζόν.

Για τέσσερα χρόνια είχα πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Ήταν ένα μεγάλο προσόν του παιχνιδιού μου, όμως έκανα καιρό μέχρι να ξανασκοράρω, καθώς με μάρκαραν πιο προσεκτικά. Τώρα έχω βάλει στόχο να πετύχω μερικά τέρματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Απομένουν μερικά μεγάλα παιχνίδια και βάλω μερικά ξέρω ότι θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη του τίτλου".

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα παιχτούν πολλά όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Άρσεναλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ".