Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Ακυρη η κάρτα του Λάμπαρντ

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ το Σάββατο δεν έχει καμία ισχύ. Η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέτρεψε την αρχική απόφαση για τιμωρία τριών αγώνων ύστερα από την έφεση των "μπλε", αφού οι διαιτητές της συνάντησης του "Απτον Παρκ" ουσιαστικά αθώωσαν τον Αγγλο μέσο.
Η μικροσυμπλοκή του με τον Λουίς Μπόα Μόρτε ήταν η αιτία να αποβληθεί, όπου φάνηκε να πιάνει τον Πορτογάλο μέσο από το λαιμό. Η ενέργεια έγινε αντιληπτή από τον βοηθό, ο οποίος ειδοποίησε τον διαιτητή και του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Η Τσέλσι κατέθεσε έφεση στην αρχική καταδικαστική απόφαση, ρισκάροντας την αύξηση της ποινής, όπως είχε γίνει πρόσφατα με την περίπτωση του Ζερεμί Αλιαντιέρ.
Ο Πίτερ Γουόλτον και ο βοηθός του κατέθεσαν ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είχε πιάσει από τον λαιμό τον αντίπαλο και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Μπάρνσλεϊ και σε αυτά πρωταθλήματος με την Ντέρμπι και την Σάντερλαντ.


απο contra.gr