Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Στόχος των "Μπλε" o Ribery

Μπορεί η Chelsea να μην έχει βρει ακόμα προπονητή, αλλά είναι έτοιμη να δώσει 20 εκατομμύρια λίρες στη Bayern για τον Ribery. O Γάλλος έκανε μια καταπληκτική χρονιά με τα φανέλα των ‘‘Βαυαρών’’ και είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Chelsea δείχνει πως ο Abramovich θέλει να ενισχύσει την ομάδα του με ένα παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.

Μετά την απόκτηση του Bosingwa από την Porto, οι ‘‘Μπλε’’ θέλουν να προσθέσουν άλλον ένα πολύ καλό παίκτη στο δυναμικό τους, και ποντάρουν στις ικανότητες αλλά και τη δημιουργικότητα του Franck Ribery.

Είναι γνωστό πως άπαντες στην Chelsea είναι δυσαρεστημένοι με την απόδοση του Florent Malouda, ο οποίος δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες, καθώς ήρθε από τη Lyon έχοντας κάνει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάτι που δεν έπραξε και στο Λονδίνο.

Η προσπάθεια των ‘‘Μπλε’’ για την απόκτηση του Ribery είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Bayern εδώ και μόλις ένα χρόνο, και έχει αφήσει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα.

Also in english: Despite Chelsea has not hired a new manager yet Roman is ready to spend 20 million pounds for Bayern Munich's French winger Frank Ribery. With Rumours suggesting Malouda will be leaving chelsea this would be a brilliant signing.