Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

"Ο Λάμπαρντ δεν είναι προς πώληση"!

Αλλαγή δεδομένων στο σήριαλ Φρανκ Λάμπαρντ... Ενώ λίγες ημέρες πριν η Ίντερ φαινόταν πως ήταν μία ανάσα από το να "καπαρώσει" τον Άγγλο διεθνή μέσο, προσφέροντας 9 εκ.ευρώ στην Τσέλσι και 7 εκ.ευρώ στον ίδιο για κάθε χρόνο συμβολαίου, τώρα οι Λονδρέζοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή του 30χρονου άσου στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

"Δεν έχει τιμή, δεν πωλείται", είναι το μήνυμα που... εκπέμπουν οι άνθρωποι των "μπλε", με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν σήμερα (29/6) πως η Τσέλσι σκοπεύει να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2009.

"Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με τον Φρανκ και τον μάνατζέρ του, θα του προσφερθεί ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο", τόνισε στην εφημερίδα "Sunday Mirror" πηγή μέσα από την Τσέλσι, ο οποίος πρόσθεσε:

"Εάν, πράγμα απίθανο, αποφασίσει να απορρίψει την πρότασή μας, θα προτιμήσουμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, παρά να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας για να πάει σε άλλο σύλλογο.

Οι φήμες που κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Ίντερ, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, είναι ανοησίες. Δεν έχουμε τη παραμικρή επαφή με τη ιταλική ομάδα ή με κάποια άλλη.

Η οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος απέναντι στον Φρανκ δεν έχει νόημα, καθώς ο παίκτης δεν είναι προς πώληση".

πηγή:www.sport24.gr