Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Rijkaard και Mancini οι εκλεκτοί του Abramovich

Μετά το “όχι” του Ancelotti και με τις επιλογές να λιγοστεύουν, η Chelsea προσανατολίζεται στους Rijkaard και Mancini. Οι δύο τους απολύθηκαν από τη Barcelona και την Inter αντίστοιχα και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ως πιθανές λύσεις για τον πάγκο των Blues. Μετά την απομάκρυνση του Mourinho, είχαν αρνηθεί και οι δύο να τον αντικαταστήσουν.


Ο Ολλανδός προτιμάται από ένα μεγάλο μέρος των συμβούλων του Abramovich, όμως τα προσωπικά προβλήματα που φημολογείται ότι είχε πρόσφατα ανησυχούν τους “μπλε”, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να τα φέρει μαζί του στο Λονδίνο. Από την άλλη, o Mancini εμπλέκεται σε σκάνδαλο με ναρκωτικά, με τον αριθμό του κινητού του να βρίσκεται στις εισερχόμενες κλήσεις υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Στην
Chelsea ανησυχούν για τον αντίκτυπο που θα έχει η πρόσληψη ενός manager που τον ακολουθούν τέτοιες φήμες, όμως οι επιλογές τελειώνουν και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σύντομα.

Also in english: The Chelsea Board keep searching for the new club's manager. Favourites for the blues' bench are Mancini and Frank Rijkaard. The ex-barcelona manager is prefered although Roman is afraid of the Dutch's personal problems! From the other side, Mancini is connected in scandal with drugs and in fact both possibilities seem to be difficult!!!

πηγή: www.englishfootball.gr