Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

O Deco στην Chelsea

Η πρώτη μεταγραφή για την Chelsea με τον Luiz Felipe Scolari στον πάγκο είναι γεγονός.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία Deco, όπως αναμενόταν, επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία που τον έφερνε στο Λονδίνο και το Stamford Bridge.

“Είναι πολύ καλό για μένα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ” ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου άσου.

Ο 30χρονος δήλωσε ακόμα στο Chelsea Tv: “Είμαι σίγουρος ότι έχω έρθει στο σωστό μέρος για να κάνω μεγάλα πράγματα και να ξαναφέρω την Chelsea εκεί που ήταν”.

“Η premier league είναι μια μεγάλη κατηγορία κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχε δύο ομάδες στον τελικό του Champions League. Είναι πολύ καλό το ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίχτες στην Chelsea γιατί αυξάνεται ο ανταγωνισμός και γίνεσαι καλύτερος”.

Για να καταλήξει: “Ξέρω ότι χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει γρήγορα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα”.

Ο Deco πήγε από την Porto στη Barcelona το 2004, έχοντας ήδη στην κατοχή του το κύπελλο uefa, το champions league και εγχώριους τίτλους, που κατέκτησε με τους “δράκους” κάτω από τις οδηγίες του Jose Murinho.

Στην Barcelona κέρδισε 2 πρωταθλήματα αλλά και το champions league το 2006, όταν οι καταλανοί κέρδισαν την Arsenal.

Διάφοροι τραυματισμοί τον εμπόδισαν να ξεπεράσει τις 14 συμμετοχές φέτος με τη Barca, στο Euro όμως έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

πηγή: www.englishfootball.gr


1 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

deco should be a good signing. hope he links up with joey cole. sounds like he likes a good night out though!