Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Τσέλσι - Λιβερπουλ 0 - 0

Μία ευκαιρία του Πίτερ Κράουτς στο πρώτο μέρος και μία του Μίκαελ Μπάλακ στο δεύτερο ήταν οι δύο στιγμές που πραγματικά ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες του αγώνα του "Στάμφορντ Μπριτζ" μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ. Από τη στιγμή που αυτές δεν μετατράπηκαν σε γκολ, το 0-0 δεν υπήρχε τρόπος να αλλάξει σε ένα αρκετά άσχημο παιχνίδι, από το οποίο οι δύο ομάδες πήραν ένα βαθμό. Δικαιολογημένες φωνές των "μπλε", αφού στο πρώτο μέρος ο Χαβιέρ Ματσεράνο ανέτρεψε τον Τζο Κόουλ μέσα στην περιοχή, χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι.
Η σύνθεση της Τσέλσι: Τσεχ, Μπελέτι, Καρβάλιο, Αλεξ, Α. Κόουλ, Μπάλακ, Μακελελέ, Λάμπαρντ, Ράιτ Φίλιπς (64’ Μαλουντά), Ανελκά, Τζ. Κόουλ (86’ Πιζάρο)

Πηγη:
http://www.contra.gr/

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Αβραμ Γκραντ με την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λίβερπουλ. "Δεν ήμαστε χαρούμενοι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι κυρίως όταν αυτό είναι στο γήπεδο μας. Αν δεν κερδίζουμε ήμαστε απογοητευμένοι. Η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα απέναντι στην οποία δεν μπορείς να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες", τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός.Και συνέχισε: "Μπορώ να πω πως το θέμα δεν είναι καθαρά ψυχολογικό. Τους τελευταίους δύο μήνες αγωνίζονται συνεχώς οι ίδιοι παίκτες με αποτέλεσμα να υπάρχει και η κούραση. Ωστόσο και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και θα πρέπει οι παίκτες να ανταπεξέρχονται. Μέχρι στιγμής πάντως έχει γίνει καλή δουλειά".Ο Γκραντ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει πάντως. Έχουμε ακόμα να παίξουμε στην έδρα μας με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ. Υπάρχουν ευκαιρίες για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Πηγη:
http://www.sportnet.gr/





Συνεντεύξεις Γκραντ- Μπενίτεθ