Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Aπογοητευμένος ο Γκραντ

Αβρααμ Γκραντ: "Κάθε παιχνίδι την Ελλάδα είναι δύσκολο. Περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα είναι μια δυνατή ομάδα. Περίμενα να κάνει λάθη για να τα εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν έγιναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή και τεχνική ομάδα.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα που ήταν και στόχος μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το 0-0. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη ρεβάνς γιατί αν δεχθούμε γκολ τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα".

"Το καλό είναι ότι έχουμε τη ρεβάνς στην έδρας μας και θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι καλός εκτός έδρας. Εχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάθε μεγάλη ομάδα είναι αναγκασμένη να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς".

Φρανκ Λάμπαρντ: "Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, το απέδειξε και σήμερα (σ.σ. χθες). Το 0-0 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα. Σίγουρα μπορούσαμε κάτι καλύτερο, αλλά δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάναμε μία άνετη εμφάνιση. Τώρα, έχουμε τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό μας".

Συνέντευξη Τύπου:

Αβρααμ Γκραντ: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι απογοητευτικό. Το αποτέλεσμα είναι όμως ικανοποιητικό αλλά θέλουμε πάντα να νικάμε. Οταν δεν τα καταφέρνουμε δεν είμαστε ευτυχισμένοι.

Και στο Λονδίνο το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ οργανωμένη ομάδα. Δεν είναι σύμπτωση που δεν έχει χάσει εντός έδρας. Προτιμάω να σχολιάσω την απόδοση αυτών που έπαιξαν και όχι αυτών που δεν έπαιξαν.

Δεν ήταν τόσο δυνατό το παιχνίδι για να βγάλει ο διαιτητής τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ηταν πάντως η λιγότερη καλή εμφάνιση της Τσέλσι επί των ημερών μου. Στο ποδόσφαιρο δεν τζογάρω ποτέ. Πάντα υπάρχει χώρος για αμφιβολίες και ερωτήσεις".

πηγή:
http://www.contra.gr/