Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Θέλει Σβάινσταϊγκερ ο Σκολάρι

Οι δρόμοι του Μίκαελ Μπάλακ και του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ δεν αποκλείεται να σμίξουν και στην Τσέλσι καθώς ο νέος τεχνικός των "μπλε", Λούις Φελίπε Σκολάρι θέλει να φέρει τον 23χρονο στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο διεθνής Γερμανός που ήταν από τους διακριθέντες του Euro 2008, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, της Ίντερ αλλά και της Μίλαν, όμως στην συγκεκριμένα λίστα προστέθηκε η Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Star" ο Λούις Φελίπε Σκολάρι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Σβάινσταϊγκερ και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση 12 εκ. ευρώ για να τον ντύσει στα "μπλε".

Ο 23χρονος άσος των "πάντσερ" είχε εντυπωσιάσει τον Βραζιλιάνο τεχνικό στο ματς για τα προημιτελικά του Euro όπου οι Πορτογάλοι με τον Σκολάρι στον πάγκο τους έχασαν με 3-2 από τους Γερμανούς, με τον Σβάινσταϊγκερ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να δημιουργεί τα άλλα δύο.

Η Τσέλσι πάντως δεν είναι η μόνη ομάδα από την Αγγλία που ενδιαφέρεται για τον διεθνή Γερμανό, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει στην μεταγραφική της λίστα σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη η προοπτική να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται πως είναι ένα όνειρο: "Η Αγγλία είναι μια καλή πρόκληση καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ εκεί και θα δούμε αν θα συμβεί την φετινή σεζόν".

πηγή:www.sport24.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GOYSTARO POLI !!!!!!!!!!
ALLA ME BROMAEI OTI AN ERTHEI MPORI NA FYGI O LAMPARD KAI AYTO EINAI POLI KAKO, EINAI KATAPLIKTIKOS PAIXTIS, IDI ME TON DEKO POLI LEN OTI THA FIGEI, ALLA FIMES EINAI AYTES, AS DOYME TI THA GINEI.
BLUE IS THE COLOR !!!!!!!!!

Tasos Zarkadis είπε...

καλη επιλογη πραγματι!!!