Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Αναμονή για Lampard

Ο Jose Mourinho ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φέρει τον Frank Lampard, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Chelsea, στην ομάδα της Inter.

Η παραμονή του μέσου των
μπλεστο Stamford Bridge αποτελεί αντικείμενο συζήτητης τις τελευταίες μέρες μιας και το συμβόλαιο του έχει ισχύ για ακόμη ένα χρόνο. Επιπλέον, η χθεσινή άφιξη του Deco στους Λονδρέζους ενίσχυσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Άγγλου διεθνή με προορισμό το Μιλάνο. Παρόλ’ αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός της Inter πιστεύει ότι το ενδεχόμενο απόκτησης του Lampard συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, παραμένοντας ωστόσο αισιόδοξος ότι από τη σαιζόν 2009/10 ο μέσος της Chelsea θα προπονείται με τους nerazzuri.

Αυτή τη σαιζόν; Δε νομίζω. Γιατί δεν θα έρθει; Δεν είναι επειδή εμείς δεν τον χρειαζόμαστε στην ομάδα αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ιθύνοντες της Chelsea δεν θέλουν να τον πουλήσουν. Πάντως την επομενη χρονιά θα είναι ευκολότερο για εκείνον να με συναντήσει στην Inter. Eίμαι 100% σίγουρος ότι από το επόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται εδώανέφερε στη Sun o Μourinho.

πηγή:www.englishfootball.gr