Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Χρυσάφι στα πόδια του…

Τεράστια προσπάθεια για να κρατήσει τον Frank Lampard στο Stamford Bridge καταβάλει η Chelsea. Το μέλλον του Άγγλου μέσου στους “Μπλε” είναι αβέβαιο το τελευταίο διάστημα. Η Inter επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του ενώ ο ίδιος ο Lampard που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι επιθυμεί να παραμείνει αλλά με πολύ μεγαλύτερες βδομαδιάτικες απολαβές.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται πλέον η ομάδα του Λονδίνου η οποία χθες το βράδυ προσέφερε στον Lampard ένα τεράστιο βδομαδιάτικο προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα. 140,000 λίρες την εβδομάδα είναι τα χρήματα που δίνει ο Abramovich στον Άγγλο μέσο, μία προσφορά που αν ο δεύτερος δεχτεί θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρά την τεράστια αυτή προσφορά, η Chelsea δεν έχει φτάσει ακόμη στο ακριβές ποσό το οποίο ζητάει ο Lampard που φαίνεται να αξιώνει περί τις 150,000 λίρες. Η διαφορά όμως δεν είναι μεγάλη και ίσως ο Lampard κατεβάσει τις απαιτήσεις του και κάνει δεκτή τη νέα προσφορά. Πάντως όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο ίδιος ο Άγγλος μέσος είναι λίγο δυσαρεστημένος με τον Scolari καθώς ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Chelsea ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κάτι που είχε υποσχεθεί πως θα έκανε.

Η Inter πάντως παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε περίπτωση που κάτι στραβώσει αναμένεται να μπει δυναμικά. Άλλωστε ήδη έχει κάνει σοβαρές κινήσεις προκειμένου να φέρει τον παίκτη στο San Siro ενώ στις τάξεις της υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορούν από φέτος να πάρουν τον Lampard με ένα ποσό γύρω στα 7 εκατομμύρια λίρες.

πηγή: www.englishfootball.gr