Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Δεν τα βρήκαν…

Από τη στιγμή που ο Scolari ανέλαβε τα ηνία της Chelsea, έκανε γνωστό στους διοικούντες της ομάδας πως μία από τις προτεραιότητές του είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Frank Lampard. Ο Άγγλος μέσος έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με τους “Μπλε” και το γεγονός ότι η Inter καραδοκούσε να τον αποκτήσει, και μάλιστα με ένα σχετικά μικρό ποσό, έκανε την Chelsea να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης.

Οι “Μπλε” φρόντισαν μάλιστα να προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Lampard που άγγιζε τις 140,000 λίρες την εβδομάδα, ένα ποσό που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά σε ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τελικώς όμως ο Lampard αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να αξιώνει 150,000 λίρες εβδομαδιαίως.

Πλέον είναι άγνωστο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα καθώς η Inter πάντα περιμένει στη γωνία και όσο ο Άγγλος μέσος δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Chelsea τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια περί μετακίνησής του στους Nerazzuri, οι οποίοι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μπορεί να αποκτήσουν τον Lampard με ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων λιρών.

πηγή:www.englishfootball.gr

3 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

back now, been to wales on my hols. what does this post mean - inter to sign lamps? oh noooo ....

Ανώνυμος είπε...

Oxi re lampard !!!!!!!!!
An thelei na figei den mporoyme na ton kratisoyme me to zori. Etsi kialios toy xronoy poy ligi to simboleo toy, tha figei, as ton dosi tora na paroyme kai ta lefta, alios dose oti zitaei, krima na xasoyme tetoio paixti.

MEINE RE FRANK !!!!!!!!!!

Tasos Zarkadis είπε...

Πιθανότατα θα τεθεί και νέα πρόταση βελτιωμένη για ανανέωση συμβολαίου, διαφορετικά η Ίντερ θα έχει τον πρώτο λόγο!