Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Η Chelsea “τα δίνει όλα” για Κακά

Οι λονδρέζοι εδώ και καιρό φέρεται να ενδιαφέρονται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο και τώρα που προπονητής τους είναι ο Luiz Felipe Scolari-πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας- οι φήμες φουντώνουν.

Ο Gallliani πάντως δήλωσε στην εφημερίδα La Stampa, ότι η Chelsea έχει προσφέρει ένα αστρονομικό ποσό για τον Kaka. Αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Pirlo.

Φήμες θέλουν τον Ιταλό διεθνή να θέλει μισθό ίσο με του Kaka, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του.

Η AC Milan δεν θα παίζει του χρόνου στο champions league και ο μόνος τρόπος να ισοσκελίσει τα οικονομικά της είναι να πουλήσει τους Pirlo και Kaka, κάτι που παραδέχθηκε ευθέως ο Galliani.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μήνα πριν, ο τεχνικός διευθυντής των μιλανέζων Leonardo, είχε δηλώσει στο BBC ότι είναι αδύνατον να πουληθεί ο Κaka.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος πάντως δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο, να αγωνίζεται μελλοντικά σε μια από τις μεγάλες ομάδες της premier league.

Also in english: Galliani said that Chelsea has offered a huge amount of money for Milan's Brazilian super star Kaka! Also claimed that "the Blues" are also interested in signing Andrea Pirlo! With Milan not to participate in this years' Champions League the selling of important first team players seems to be quite possible and Chelsea want to act immediately if that kind of chanses been given!

πηγή: www.englishfootball.gr

1 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

i'd much rather messi than kaka. and how many superstars do we need?