Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Προπόνηση των "μπλε" στην Ισπανία

Ο John Terry, o Ricardo Carvalho και ο Μichael Essien πήραν κανονικά χθες μέρος στην προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση των Valencia- Chelsea απόψε Τετάρτη στις 09:45 ώρα Ελλάδας. Όλα τα βλέμματα τράβηξε η προστατευτική μάσκα του αρχηγού των "μπλε" που τοποθετήθηκε προληπτικά από το ιατρικό team της ομάδας. Ο προπονητής Αvram Grant αποκάλυψε πριν την προπόνηση πως μετά την ολοκλήρωσή της θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Άγγλου διεθνή, όπως επίσης και του Γκανέζου Μichael Essien. Συγκεκριμένα δήλωσε "ο John Terry θέλει να παίξει και αυτό είναι καλό. Θα μιλήσουμε με τους ιατρούς και θα αποφασίσουμε τελικώς". Την αποστολή στην Ισπανία δεν ακολούθησαν οι Frank Lampard, Shawn Wright- Phillips και ο Wayne Bridge. Oι John Obi Mikel και Didier Drogba ελεύθεροι από τις εγχώριες τιμωρίες τους, ακολούθησαν κανονικά την αποστολή. Οι αντίπαλοί μας θεμελιώνουν το Nou Mestalla στα πρότυπα του Αllianz Arena, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο. Αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 50,000 φίλαθλοι έτοιμοι να δουν την ομάδα τους να παίρνει "ρεβάνς" για την περσινή νίκη- πρόκριση μέσα στο Mestalla. O τεχνικός μας είπε πριν την προπόνηση "δεν αγχωνόμαστε. Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, όπως κάθε παιχνίδι Champions League" και κατέληξε "την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα μας, από την θεωριτικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, έτσι χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση σ' αυτόν τον αγώνα"!

3 σχόλια:

dionisis είπε...

Μπορούμε την νίκη αρκεί να το πιστέψουμε!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ο αγωνας δεν ξεκινησε καλα. Η Βαλενθια προηγειται στο 9ο λεπτό με 1 - 0 χαρη σε γκολ που πετυχε ο D. Villa εκματελλευομενος συνεχη λαθη απο την αμυνα της Τσελσι!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΤΣΕΛΣΙ 1-2 (Τελικό)


90+5' Η λήξη της αναμέτρησης.

89' Κίτρινη κάρτα στον Άλεξ της Τσέλσι.

89' Αλλαγή για την Τσέλσι. Ο Άλεξ στη θέση του Μικέλ

88' Αλλαγή για τη Βαλένθια. Ο Αριθμέντι στη θέση του Χοακίν

86' Αλλαγή για την Τσέλσι. Ο Καλού στη θέση του Μαλουντά.

84' Αλλαγή για την Τσέλσι. Ο Σίντγουελ στη θέση του Εσιέν.

79' Κίτρινη κάρτα στον Μαρτσένα της Βαλένθια.

75' Αλλαγή για τη Βαλένθια. Ο Μπαράχα στη θέση του Αλμπέλδα.

71' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ντρογκμπά κάνει το 2-1 για την Τσέλσι. Ο Τζο Κόουλ έβγαλε μία εκπληκτηκή κάθετη πάσα με το εξωτερικό του ποδιού του, ο Ντρογκμπά έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα ωραίο πλασέ με το αριστερό νικάει τον Χίλντεμπραντ.

69' Αλλαγή για τη Βαλένθια. Ο Ζίγκιτς στη θέση του Μοριέντες.

54' Καλή ευκαριά για τις "νυχτερίδες" όμως ο Μορέτι στέλνει την μπάλα άουτ.

53' Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο δεύτερο μέρος, μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας.

46' Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

45+2' Η λήξη του πρώτου μέρους.

40' Στατικό παιχνίδι, έως τώρα, με μοιρασμένη κατοχή μπάλας και χαμηλό ρυθμό.

31' Νέα ευκαιρία για τη Βαλένθια όμως και πάλι ο Βίγια αστοχεί και στέλνει την μπάλα άουτ.

27' Καλή ευκαιρία για την Βαλένθια όμως ο Βίγια στέλνει την μπάλα άουτ.

25' Ο Σίλβα δοκιμάζει ένα σουτ όμως ο Τσεχ αποκρούει.

21' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Η Τσέλσι ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του Μορέτι. Ο Μαλουντά έγινε αποδέκτης μίας κάθετης πάσας του Ντρογμπά, μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε ένα παράλληλο γύρισμα προς τα μέσα και ο επερχόμενος Μορέτι, με τον Τζο Κόουλ να τον πιέζει, έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να φέρει το σκορ στο 1-1.

18' Ο Ντραγμπά επιχειρεί να νικήσει τον Χίλντεμπραντ, όμως η μπάλα περνάει άουτ.

14' Το παιχνίδι είναι ισορροπημένο μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει τον έλεγχο του ματς.

9' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Βίγια ανοίγει το σκορ για τη Βαλένθια. Ο Εσιέν, λίγο έξω από την περιοχή του διώχνει άτσαλα πάνω στον Ισπανό επιθετικό ο οποίος αφού γίνετια κάτοχος της μπάλας, μπαίνει μέσα στην περιοχή και κάνει το 1-0, πλασάροντας σωστά τον Τσεχ.

7' Η Τσέλσι έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει.

1' Η έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βάλένθια (Κίκε Σάντσεθ): Χίλντεμπραντ, Αλμπιόλ, Μαρτσένα, Αλμπέλδα, Βίγια, Μοριέντες, Ελγκέρα, Χοακίν, Σίλβα, Μιγκέλ, Μορέτι

Τσέλσι (Αβραάμ Γκράντ): Τσεχ, Άσλεϊ Κόουλ, Μακελελέ, Εσιέν, Καρβάλιο, Τζο Κόουλ, Ντρογκμπά, Μικέλ, Μαλουντά, Φερέιρα, Τέρι

Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροσέτι

apo www.sportfm.gr