Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Eπιμένουν για Τεν Κάτε


Οι φήμες που θέλουν τον προπονητή του Άγιαξ και πρώην βοηθό του Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα ξαναζωντανεύουν και όπως λέγεται στο παρασκήνιο η Λονδρέζικη ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Χενκ Τεν Κάτε για την ανάληψη της θέσης του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματός της.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ολλανδού τεχνικού ο τεχνικός διευθυντής των "μπλε", Φρανκ Αρνεσεν, έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τον νέο προπονητή.

"Είναι αλήθεια. Είναι μια ευκαιρία γι' αυτόν, μια πρόκληση να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα και να χτίσει με τον Αβραάμ Γκραντ κάτι νέο. Υπήρξε μια συνομιλία των δύο τεχνικών και παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων".

"Κοιτάξτε πως ήταν ο Άγιαξ πριν τον αναλάβει. Είχε τερματίσει τη χρονιά πέμπτος, ενώ με τον Χενκ επανήλθε σε υψηλό επίπεδο και έχασε το πρωτάθλημα για ένα γκολ μόνομάδα ξανά στην κορυφή".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκους Χίντινκ εξακολουθεί να λέει πως δεν υπάρχει επαφή με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ώστε ο Ολλανδός τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο πρώην τεχνικός των Αϊντχόβεν, Ρεάλ, εθνικής Κορέας επισήμανε πως έχει συνομιλίες με τον «ισχυρό» άνδρα των «μπλε», όμως η κουβέντα αφορά την εθνική Ρωσίας.

«Συναντήθηκα με τον Αμπράμοβιτς πέντε φορές μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν συζητήσαμε για τη δουλειά στην Τσέλσι. Έχουμε ένα σχέδιο σε εξέλιξη, της ανασυγκρότησης της εθνικής Ρωσίας μέχρι το 2014 και ο Αμπράμοβιτς δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στους «Times».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Ο Ρομάν δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που απαιτεί πράγματα από σένα, αλλά ενδιαφέρεται να μάθει πως τα κάνεις. Όσα περισσότερα πράγματα του εξηγήσεις, τόσο περισσότερο ανεβαίνεις στην εκτίμησή του. Παρά τα πλούτη του, δεν κάνει κατάχρηση της κοινωνικής του θέσης. Είναι φίλαθλος, αγαπά την Τσέλσι, αλλά έχει μεγάλη αγάπη και για την εθνική Ρωσίας και γι' αυτήν συζητάμε όταν βρισκόμαστε μαζί».

apo www.sportfm.gr

Υπαρχει ενδιαφερον για το fan club; Πως παει η προσπαθεια δημιουργιας του; Μηπως πρεπει να κανουμε μια εκστρατεια ενημερωσης;

Ανώνυμος είπε...

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Έπειτα από την επικείμενη πρόσληψη του 52χρονου τεχνικού Χενκ Τεν Κάτε από τον Άγιαξ, η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και τον Κλας Γιαν Χούντελαρ.

Πριν ακόμα καταλαγιάσει ο απόηχος της συμφωνίας με τον Ολλανδό προπονητή στον λονδρέζικο σύλλογο, οι ιθύνοντες των «μπλε», ξαναχτυπούν την πόρτα του «Αίαντα», προκειμένου να σφίξουν τα χέρια για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για την απόκτηση και του διεθνούς επιθετικού.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», σύμφωνα με το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί προ των πυλών του Στάμφορντ Μπριτζ τον Ιανουάριο. Ο 24χρονος στράικερ πέτυχε 21 τέρματα σε 32 παιχνίδια κατά την περσινή χρονιά στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άγιαξ. Συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρει πως αν υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, τότε η άφιξη του Χούντελαρ θα οδηγήσει στην έξοδο από την ομάδα τον Αντρέι Σεφτσένκο.

apo www.sportfm.gr

Tasos Zarkadis είπε...

Προς στιγμήν φίλε Διονύση ελπίζουμε να έχει συνέχεια η προσπάθειά μας, αλλά γενικά περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς μας πιέζουν κάποια προσωπικά θέματα! Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Όσον αφορά για τη διαφήμηση νομίζω πως ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της προσπάθειάς μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιλτος με ξερει απο το προηγουμενο blog.Mπορειτε να δωσετε δικαιωμα συγγραφης κειμενων και σε εμενα και στον κ.Πεππα για να συνεχισουμε αυτο που αφησαμε στο προηγουμενο blog.Επισης θελω να προτεινω στον Μιλτο οτι εγραψε ο κ.Πεππας στο προηγουμενο blog σταδιακα να τα μεταφερει στο νεο γιατι ειναι αρχειακου χαρακτηρα κειμενα και αξιζει να τα εχουν στο αρχειο τους οι ελληνες φιλοι της Τσελσι.Συνοδοιπορε The Blue το προηγουμενο blog ειχε ηδη διαφημιστει και ξαφνικα απεκτησε σημαντικη επισκεψιμοτητα και οταν με το καλο αποκτησει και αυτο μια συγκεκριμενη μορφη θα μπορουμε να το διαφημισουμε.Ελπιζω συντομα να ειμαστε σε θεση να ανακοινωσουμε και την πρωτη συναντηση ενδιαφερομενων μελων του φαν κλαμπ!

Tasos Zarkadis είπε...

Έχω ζητήσει τα e-mail σας από τον Μίλτο εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς δεν μου τα έχει στέλει. Στείλτε μου μήνυμα στη ta.sos.8@hotmail.com για να σας στείλω τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιείτε αναρτήσεις. Είμαστε μια ομάδα θέλω να πιστε'υω και χαίρομαι που το βλέπετε και εσείς με την ίδια οπτική. Στόχος μας άλλωστε είναι να αποκτήσει η Τσέλσι έναν όμιλο φίλων αντάξιο του ονόματος του συλλόγου μας.