Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Το νεο fan club της Τσελσι ετοιμο να τηρησει τις προσδοκιες

Το μονο που θελω να πω ειναι οτι θα τηρησουμε ολες τις προυποθεσεις οσον αφορα το αποκλειστικο site στην Ελλαδα οσον αφορα την Τσελσι με την επισημη κατοχυρωση της επισημης ομαδας. Θα εχουμε συνεχη εικοινωνια με ολους τους οπαδους μας σε ολη την Ελλαδα για οποιδηποτε θεμα τους απασχολει οσον αφορα τη ομαδα, και φυσικα την καθιερωμενη ροη ειδησεων που ειχαμε και στο προηγουμενο blog.

Οι συνεργατες μου και εγω θα προσπαθησουμε να ανταποκριθουμε στις απαιτησεις των οπαδων της τσελσι εχοντας πλεον μεγαλη ευθυνη ως το επισημο fan club της Τσελσι.



Μιλτος Προυσαλογλου

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.Συγχαρητηρια για την δημιουργια του fan club.Θα βοηθησω οσο μπορω για να μπουν οι σωστες βασεις! Ως «παλιος» στο συνδεσμιακο χωρο φιλαθλων ξενων ομαδων ειμαι προθυμος να παρασχω καθε βοηθεια για να γινει το fan club ανταξιο του ονοματος της Chelsea FC.Παρακαλω τον προσωρινα επικεφαλη του fan club να επικοινωνησει μαζι μου μεσω email για να συζητησουμε λεπτομερειες!

dionisis είπε...

Θα ηθελα εν συντομια να κανω μια μικρη περιγραφη του τι εχει συμβει μεχρι σημερα περι του fan club.Πιστευω οτι αξιζει το κοπο να το εχουμε στο site για να μαθαινουν ολοι τι συνεβη.
Πριν απο μερικές ημέρες επικοινωνησα με εναν ανθρωπο ο οποιος εμφανιζεται στην επισημη ιστοσελιδα του συλλογου ως υπευθυνος του κλαμπ που ειχε λάβει την αναγνώριση απο την διοικηση της Τσελσι. Μου ειπε πως το κλαμπ δεν λειτουργει πλεον καθως οι οποιες προσπαθειες που εγιναν βαλτωσαν.Εκτιμω πως αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι ετρεχαν μονο 2-3 ανθρωποι και αυτοι λογω προσωπικων ή επαγγελματικων προβληματων δεν ειχαν ελευθερο χρονο να ασχοληθουν πιο ενεργα με το κλαμπ.Επισης θα ηθελα να υπενθυμισω πως περυσι εγιναν δυο αν θυμαμαι καλα συναντησεις στo Mike΄s Irish Bar στους Αμπελοκηπους.Ωστοσο οπως εμαθα απο φιλους δεν πατησε κανεις απο τους υπευθυνους του κλαμπ.Επισης οι ανακοινωσεις για τις συναντησεις αντι να δημοσιευονται στο site του fan club www.chelseafc.gr εμπαιναν μονο στο sportnet.gr με αποτελεσμα αρκετος κοσμος που εμπαινε στο αλλο site να μην γνωριζει τιποτα ή όσοι τελικα πηγαιναν στο μπαρ να διαπιστωνουν οτι ειναι εντελως "ξεκρεμαστοι" προκαλώντας φυσικα απογοητευση και εκνευρισμο. Ευχομαι τα σκηνικα αυτα να μην επαναληφθουν και το νεο fan club να στηθει με μερακι.

ΥΓ...Υπενθυμιζω πως εχω στειλει ηδη επιστολη στην Chelsea FC ζητωντας τους πληροφοριες για τη συσταση νεου fan club

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή σε όλους!!! Εύχομαι τα πράγματα να πάνε κατ' ευχήν και ενωμένοι και συνεπείς να αγωνιστούμε για το μεγάλο όραμα του fan club του αγαπημένου μας συλλόγου! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα παιδια!Μπραβο σας για την ιστοσελιδα!Μένω στη Θεσσαλονικη.Είναι να παω Λονδινο 24-28 Δεκεμβρίου και επί της ευκαιρίας λέω να δω από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα κόντρα στην Αστον Βιλλα.Βοηθήστε με σας παρακαλώ με ποιόν τρόπο μπορώ να προμηθευτώ 2 εισητήρια γιατί δε θελω με τίποτα να χάσω την ευκαιρία να παρευρεθώ στο Σταμφορ μπριντζ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006.Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ENGLISHFOOTBALL.GR ΚΑΙ ΤΟΝ SPORT FM ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ WWW.CHELSEAFCGREECE.WEBS.COM EPISHMH PAROYSIASH TOY SITE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ TICKETS PLEASE ΩΡΑ 3-5 ΑΠΟ ΤΟΝ SUPERSPORT FM.

Dimitris Micharikopoulos είπε...

Αγαπητέ Μίλτο,
χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου για την ομάδα μας και την οργάνωση του τοπικού fan club, αλλά η πληροφόρηση σου δεν είναι πλήρης. Το Club της Chelsea λειτουργεί επισήμως με την επωνυμία "Ελληνική Λέσχη Φίλων Chelsea F.C" και έχει αναγνωριστεί ως σωματείο με την υπ' αριθμόν 4749/2008 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και έδρα την Αθήνα. Προς το παρόν έχει 30 περίπου μέλη από τα οποία τα μισά περίπου είναι μέλη (True Blues) ή κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και της Chelsea. Εκκρεμεί η αναγνώριση από την Chelsea, προς την οποία έχει υποβληθεί σχετική αίτηση, καθώς επίσης και η λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχουμε αποκτήσει και μόνιμο χώρο εντευκτηρίου ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα μέλη από τους πολλούς φίλους που έχει η Chelsea στην Ελλάδα. Στο μεταξύ όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη μπορούν να τηλεφωνούν είτε στο 6972317486 (Δημήτρης Μιχαρικόπουλος)και στο 6972086311 (Μιχάλης Υδραίος), είτε να μας συναντήσουν στα στέκια που συγκεντρωνόμαστε για να παρακολουθήσουμε παιχνίδια της Chelsea που είναι η Pub James Joyce στο Μοναστηράκι και το Mike's Bar στον Πύργο Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητύρια παιδιά για την προσπάθεια σας!Με λένε Αλέξανδρο, ειμαι 17 χρονών και είμαι από Θεσσαλονίκη.Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να σας ρωτησω μήπως ξέρετε πως θα μπορούσα να βρω εισητήριο για τον αγωνα με την Liverpool στις 14/4 επειδή θα είμαι Λονδίνο τότε είναι μεγάλη ευκαίρια!γράφω το email Μου ώστε όπιος ΄ξέρει και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου pap.alex@yahoo.gr

Dimitris Micharikopoulos είπε...

Αγαπητέ φίλε το ματς είναι sold out και εξαιρετικά δύσκολο να βρεις πια εισιτήριο. Ίσως βρεις σε touts (Picadilly Circus και τριγύρω) ή εάν είσαι τυχερός τη μέρα του αγώνα, έξω από το γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας παιδια! Ειμαι ο Χριστοφορος 17 χρονων και ειμαι απο Λαρισα... Συγχαρητηρια για το site και ελπιζω να συνεχισετε ετσι γιατι η ομαδαρα μας χρειαζεται στυρηξη απο ολους μας...Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 19ης ΜΑΙΟΥ...ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974454552 Κος ΚΩΣΤΑΣ...