Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Φήμες για Γκους Χίντινγκ

Σύμφωνα με φήμες από την Ολλανδία, που επιβεβαιώνονται και από τον βρετανικό τύπο σήμερα και συγκεκριμένα από την εφημερίδα "Evening Standard", o προπονητής της Εθνικής Ρωσίας, Ολλανδός Γκους Χίντινγκ φέρεται να έχει προσεγγιστεί από την διοίκηση της ομάδας μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Στο επίσημο site της Τσέλσι αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η θέση του ιδιοκτήτη της λονδρέζικης ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς στο συγκεκριμένο θέμα είναι σαφής.

Στις 21 Σεπτέμβρη άλλωστε το γραφείο του Ρομάν Αμπράμοβιτς έστειλε επίσημη επιστολή στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, με την οποία διέψευδε τις φήμες και τόνιζε ότι η κατάσταση παραμένει ως έχει.

Συκεκριμένα η επιστολή ανέφερε: "Πληροφορίες που θέλουν τον κύριο Αμπράμοβιτς να ετοιμάζει, ή ήδη να έχει προσφέρει στον Γκους Χίντινγκ πρόταση ανάληψης καθηκόντων στην Τσέλσι είναι αναληθείς. Αντιθέτως, ο κύριος Αμπράμοβιτς είναι πολύ ευχαριστημένος με την πρόταση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρωσίας για ανανέωση της συνεργασίας της με τον κύριο Χίντινγκ μέχρι το 2010. Χάρις στον κύριο Χίντινγκ η εθνική ομάδα της Ρωσίας έχει γίνει πιο εντυπωσιακή και αποτελεσματική, δίνοντας ελπίδα για σοβαρή επιτυχία σε Ευρωπαικό και διεθνές επίπεδο".

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να αποτελεί παρελθόν για την Τσέλσι και προς το παρόν και για το αγγλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα σχόλια που έκανε σε συγγραφέα ο οποίος γράφει βιβλίο σχετικά με το προφίλ του Πορτογάλου τεχνικού (Jose Mourinho - Born Winner), προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Η εφημερίδα Sun τα δημοσίευσε και εμείς τα αναπαράγουμε. Ας διαβάσουμε τι είπε ο απολαυστικός Ίβηρας.
"Η κοινότητα των μαύρων υποστηρίζει στην πλειοψηφία της την Αρσεναλ. Η εβραϊκή την Τότεναμ, οι μη προνομιούχοι είναι οπαδοί της Γουέστ Χαμ ενώ η Φούλαμ, παρά το ότι είναι μικρή ομάδα, έχει ισχυρό πυρήνα οπαδών".

"Όσον αφορά στην Τσέλσι, είναι ένα κοσμοπολίτικο κλαμπ με οπαδούς ανά την Υφήλιο όπως οι Μπράιαν Άνταμς, Κλόντια Σίφερ και Τσέλσι, η κόρη του Μπιλ Κλίντον. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής μεταξύ όλων αυτών. Είναι ξένοι και το προφίλ τους ταυτίζεται με αυτό του μέσου οπαδού της ομάδας".

"Όποιος είναι ξένος και διαθέτει περισσότερα από τον μέσο πολίτη είναι οπαδός της Τσέλσι επειδή έχει τα πιο ακριβά εισιτήρια και η κοινωνική ζωή είναι πολύ σημαντική εκεί".

"Επειδή η Τσέλσι έχει τη δύναμη να ξοδεύει, πρόκειται για μία συγκεκριμένη κοινωνία και αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται στο γήπεδο. Είναι ο... μαλακός οπαδός, ο οποίος δεν υποστηρίζει πολύ την ομάδα, δεν οργανώνεται σε γκρουπ και απλά επιδοκιμάζει".

"Οι φίλοι της Τσέλσι δημιουργούν μία διαφορετική ατμόσφαιρα επειδή εκτός από το γήπεδο πηγαίνουν σε όπερα, στο θέατρο, σε άλλα είδη ψυχαγωγίας στα οποία δεν επιτρέπονται οι φωνές. Αυτός είναι ο οπαδός της Τσέλσι. Φοράει γραβάτα και κοστούμι, έχει οικονομική δύναμη. Έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον κλασικό Άγγλο οπαδό ο οποίος διαμαρτύρεται για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά έχει μακρά ιστορία υποστήριξης της ομάδας του. Δεν μιλάμε όμως για την Αρσεναλ ή για τη Γουέστ Χαμ".

"Τα παραπάνω είναι ο λόγος για τον οποίο η Τσέλσι αντιμετωπίζει δυσκολία στο να γίνει μία μεγάλη ομάδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι μεγάλη, παραδοσιακή ομάδα. Δεν είναι σαν την Αρσεναλ η οποία έχει οπαδό ακόμη και τη Βασίλισσα της Αγγλίας".

"Δεν είναι σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Λίβερπουλ που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο αγγλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ούτε καν σαν την Τότεναμ η οποία απέκτησε πολλούς θαυμαστές με την ομάδα της δεκαετίας του ‘80".

Περιττό να τονίσουμε το ότι μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις, τα forums των οπαδών της Τσέλσι πήραν φωτιά και τα σχόλια που γράφηκαν δεν είναι και τα πλέον ευγενή ώστε να αναφέρουμε...

apo www.contra.gr

Μαλλον συνεχεια τις θεσεις των VIP κοιταζε ο Μουρινιο στο Σταμφορντ Μπριτζ και δεν παρατηρησε οτι αναμεσα στους οπαδους ηταν απλα υπαλληλοι και γενικα εργαζομενοι με χαμηλο μισθο.Το να δινεις σχεδον το μισο μισθο για να πας να δεις την Τσελσι σημαινει αφοσιωση στην ομαδα Ζοζε!!