Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Σοκ με Τσεχ

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Sun, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο μετά από την σύγκρουση που είχε στην προπόνηση με τον Ισραηλινό αμυντικό Ταλ Μπεν Χαΐμ.

Ο φύλακας άγγελος των "μπλε" χειρουργήθηκε την Κυριακή μετά και τα τραύματα (σκισίματα) που "κληρονόμησε" στην προπόνηση, τόσο στα χείλια όσο και στο πηγούνι. Πηγή της Τσέλσι αποκάλυψε: "Ο Πετρ θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του άμεσα και ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος Τσέχος διεθνής είχε χάσει τα προηγούμενα εννέα παιχνίδια της ομάδας του λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον αστράγαλό του. Πλέον μετά και το νέο τραυματισμό του αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα εκτός δράσης.

Η κακοδαιμονία για τον Τσεχ συνεχίζεται, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην τουρκική Φενέρμπαχτσε. 'Οπως όλα δείχνουν ο Κάρλο Κουντιτσίνι θα είναι εκείνος που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του αγγλικού συλλόγου και σε αυτό τον αγώνα.