Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Για πάντα στην Chelsea...

Είναι παίκτης της Chelsea, έχει συμπληρώσει 200 εμφανίσεις με την ομάδα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους της μεσαίας γραμμής.

Ο Joe Cole είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα μέλη της Chelsea και είναι ο αγαπημένος της εξέδρας στο Stamford Bridge. Μπορεί να έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του ωστόσο ο ίδιος έκανε γνωστό πως είναι ευτυχισμένος στο σύλλογο του Λονδίνου και θα ήθελε να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα.
Αν ήταν να τελειώσω την καριέρα μου στην Chelsea θα ήμουν πολύ χαρούμενος… Έκανα καλή χρονιά φέτος και θα ήθελα να πάρουμε ένα τρόπαιο. Τα καλύτερα από πλευράς μου θα τα δείτε τα επόμενα 5-6 χρόνια. Πάντα τα δίνω όλα όταν αγωνίζομαι, έχω καλή σχέση με τους οπαδούς της ομάδας και είναι υπέροχο να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που με πιστεύει πραγματικά… Πρέπει να θέσουμε ψηλά τον πήχη και όχι να κοιτάμε αν μπορούμε να κερδίσουμε περιστασιακά τίτλους. Με τους παίκτες που έχουμε πρέπει να στοχεύουμε στην κατάκτηση του Champions League σε μια τακτική περίοδο και σε πολλά πρωταθλήματα.”

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Atletico Μαδρίτης διαψεύδει πως υπάρχει περίπτωση πώλησης του Aguero το καλοκαίρι και στέλνει μήνυμα σε Chelsea και Real Μαδρίτης να “ξεχάσουν” τον παίκτη.