Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Cole: “Το παίρνουμε φέτος!”

Μπορεί η Chelsea να ξεπεράσει το εμπόδιο της Liverpool και να κατακτήσει το φετινό Champions League, σύμφωνα με τον Joe Cole. Οι Λονδρέζοι έχουν φτάσει στα ημιτελικά άλλες τρεις φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν τα κατάφεραν να προκριθούν με τους “reds” να τους πετάνε έξω δύο φορές και η Monaco από μία. “Πρέπει να το κατακτήσουμε φέτος!”, δήλωσε ο Cole.

To παρελθόν πρέπει να το αφήσουμε πίσω, ειδικότερα εκείνο τον αγώνα στο Monaco. Πρέπει να διορθωθούμε από τα λάθη του παρελθόντος και να μάθουμε από αυτά”, ανέφερε ο μέσος της Chelsea.

Στον αγώνα αυτόν οι Άγγλοι είχαν γνωρίσει απρόσμενη ήττα από τους Μονεγάσκους με 3-1 με το έργο τους στο “Stramford Bridge” να αναμενόταν ιδιαίτερα δύσκολο. “Είναι χειρότερο να χάνεις στα ημιτελικά από τον τελικό. Μετά τον τελικό όλα τελείωνουν, ενώ αν αποκλειστείς στους «4», βλέπεις τις άλλες δύο ομάδες στον τελικό χωρίς να είσαι εκεί”, ομολόγησε ο Cole.
Μάλιστα, ο Άγγλος μέσος υποστηρίζει ότι η ομάδα του έχει πιθανότητα να κατακτήσει πρωτάθλημα και Champions League λόγω και των πολλών ποδοσφαιριστών που έχει και οι οποίοι έχουν επανέλθει δριμύτεροι από τραυματισμούς:

Είχαμε πολλούς τραυματισμούς την φετινή χρονιά. Ωστόσο οι παίκτες που έχουν χάσει αρκετά ματς είναι φρέσκοι και έτοιμοι για να παίξουνε μπάλα. Έχουμε τον Michael Ballack που δεν αγωνίστηκε στο μισό της χρονιάς, τον Frank (Lampard) που έχασε και αυτός πολλά ματς, όπως και ο Drogba. Είναι σπουδαίοι παίκτες, πανέτοιμοι και διψασμένοι. Νομίζω ότι μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις”, κατέληξε ο Cole.