Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Και τώρα ο τίτλος στα χέρια μας...

Η Premier League απέκτησε ενδιαφέρον! Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Μίντλεσμπρο στο "Ρίβερσαϊντ" και η διαφορά της από τη δεύτερη Τσέλσι μειώθηκε στους τρεις βαθμούς, πέντε στροφές πριν από την ολοκλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Αφόνσο Άλβες, η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της Μίντλεσμπρο, "άνοιξε λογαριασμό" στην Premiership. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποκτήθηκε κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τη Χίρενφεϊν, σημείωσε και τα δύο γκολ της "Μπόρο", τα πρώτα του με τη φανέλα της νέας ομάδας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10', πετυχαίνοντας το 37ο (!) φετινό τέρμα του σε όλες τις διοργανώσεις, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με τον πρώην στράικερ της ολλανδικής Χίρενφεϊν έφτασαν στην ολική ανατροπή.

Στο 35' και στο 56' ο Άλβες με δύο εξαιρετικά τελειώματα έβαλε την "Μπόρο" στη θέση του οδηγού, όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ στο 74' έσωσε την παρτίδα για τους "κόκκινους διαβόλους", που προέρχονταν από έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (6/4):Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (35', 56' Αφόνσο Άλβες-10' Κριστιάνο Ρονάλντο, 74' Ρούνεϊ)Έβερτον-Ντέρμπι Κάουντι

πηγή: www.sport24.gr