Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η Chelsea αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Villa κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Το γεγονός ότι ο Drogba μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, σε συνδυασμό με το ότι ο Shevchenko είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, κάνει τους “μπλε” να βγουν στο παζάρι για την αναζήτηση επιθετικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Villa είναι ο νούμερο ένα στόχος με τον Abramovivh να είναι έτοιμος να δαπανήσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού της Valencia.

Μάλιστα γίνεται λόγος πως οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και ο ατζέντης του 26χρονου επιθετικού φαίνεται να εξέφρασε τη θέληση του πελάτη του να αγωνιστεί στην Premier League.
Αν το δημοσίευμα αληθεύει, τότε ο Villa είναι αρκετά πιθανό από του χρόνου να μετακομίσει στο Stamford Bridge μιας και η Valencia κάνει μία αρκετά κακή χρονιά ενώ παράλληλα θα ήθελε να βάλει και ένα τέτοιο μεγάλο ποσό στα ταμεία της από την πώληση του καλύτερου ποδοσφαιριστή που διαθέτει αυτήν την στιγμή.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Placa de Vídeo, I hope you enjoy. The address is http://placa-de-video.blogspot.com. A hug.