Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Πλάνα ενίσχυσης

Τα σχέδια ενίσχυσης της Τσέλσι έχουν ξεκινήσει από τον τεχνικό διευθυντή των "μπλε" Πίτερ Κένιον. Η πίεση είναι μεγάλη πλέον για μεταγραφές, μετά την αποτυχημένη σεζόν που άφησε την Τσέλσι χωρίς τίτλο.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναμένεται να διαθέσει 100.000 λίρες με σκοπό να φέρει μεγάλα ονόματα στο Λονδίνο. "Θα φέρουμε δύο καλούς παίκτες. Ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές που θα έχουν τις δυνατότητες να γίνουν αστέρια. Δεν είναι εύκολο να βρείτε εύκολα παίκτες που είναι καλύτερη από αυτούς που έχουμε.

Δεν πιστεύω ότι η Μάντσεστερ θα ξοδέψει περισσότερο από εμάς και περισσότερο από αυτά που είχε ξοδέψει πέρσι. Δεν χρειάζεται ανανέωση η ομάδα. Τρεις μήνες νωρίτερα ήμασταν μέσα σε τέσσερις διοργανώσεις, έξι εβδομάδες αργότερα σε δύο και από προχθές χάσαμε την τελευταία.

Είναι απογοητευτικό αλλά πρέπει να επιστρέψουμε δυναμικά και να φανούμε πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Ήταν μία ενδιαφέρουσα σεζόν αλλά δεν στέφθηκε με επιτυχία. Με βάση τα στάνταρ που έχουμε βάλει στην ομάδα δεν την περιμέναμε έτσι όπως τελείωσε", ήταν τα λόγια του Κένιον μετά τον χαμένο τελικό με την Μάντσεστερ.

Ο Κένιον εμφανίζεται αισιόδοξος ότι οι Λάμπαρντ και Ντρογκμπά θα παραμείνουν στην Τσέλσι.