Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Ρίχνει λεφτά ο Roman...

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Roman Abramovich από τη φετινή χρονιά της Chelsea. Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των “Μπλε” παρά το γεγονός ότι είδε την ομάδα του να φτάνει κοντά στην κατάκτηση της Premiership και του Champions League δεν έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Chelsea δεν κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή χρονιά.

Γι’ αυτό άλλωστε απέλυσε με δική του πρωτοβουλία τον μάνατζερ του συλλόγου, Avram Grant και πλέον εξετάζει τον νέο τεχνικό που θα προσλάβει στην ομάδα. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όποιος κληθεί να αναλάβει την Chelsea θα έχει πολλά χρήματα διαθέσιμα για μεταγραφές.

Ο Abramovich θέλει να δει την Chelsea να επιστρέφει άμεσα στις επιτυχίες, γι’ αυτό και ετοιμάζεται να διαθέσει στον νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας το ποσό των 80 εκατομμυρίων λιρών για μεταγραφές. Αυτό αποκάλυψε άνθρωπος μέσα από το περιβάλλον του Λονδρέζικου συλλόγου ενώ φήμες θέλουν τον Ρώσο ιδιοκτήτη να επιθυμεί την έλευση των Villa και Ibrahimovic στο Stamford Bridge.

Also in english: Roman Abramovic after the dissapointing year for Chelsea FC plans to give to the new club's manager 80 million euro to spend in transfers!!! Roman wants to sign Villa and Ibrahimovic according to the newspapers!

πηγή:
www.englishfootball.gr

3 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

yes, but who will the new manager be? if it's not jose, i want roy keane.

Tasos Zarkadis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tasos Zarkadis είπε...

Roy Keane? That's interesting... is he a favourite in the english news???
But i would also really like to see jose back home!

We have to be patient!!!