Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Αβέβαιο το μέλλον για Grant

Αφοσιωμένος στο παρόν βρίσκεται ο Avram Grant, ο οποίος γνωρίζει καλά ότι η παραμονή του πάγκο της Chelsea είναι δύσκολη. Μάλιστα, ακόμη και σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι κατακτήσουν το πρώτο τους Champions League στην ιστορία και πάλι τίποτα δεν είναι βέβαιο όσον αναφορά την την παραμονή του Ισδραηλινού τεχνικού στην ομάδα. “Εάν η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με εμένα, κανένα πρόβλημα”, τόνισε ο Grant.

Και συνέχισε: “Εάν έχω το πρόβλημα εγώ και θέλω να φύγω δεν νομίζω να υπάρξει και πάλι πρόβλημα. Όμως, αυτή την στιγμή τίποτα δεν συμβαίνει. Τι θα συμβεί δεν με απασχολεί ακόμα”, ανέφερε ο Ισδραηλινός προπονητής, προσθέτοντας: “Ξέρουμε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές στην ομάδα δεν αρέσει ο προπονητής, κάποιες άλλες συμβαίνει το αντίθετο. Θα μιλήσουμε για αυτό μετά τον τελικό. Ο στόχος είναι η Chelsea να πάρει το τρόπαιο και μετά να μιλήσουμε για το μέλλον. Αλλά εγώ το υπόσχομαι πολύ καλό”, κατέληξε ο Grant.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας έχει προσεγγίσει κάποιους προπονητές, όπως οι Sven Goran Eriksson, Guus Hiddink, Roberto Mancini και Frank Rijkaard για να αναλάβουν καθήκοντα προπονητή από την νέα χρονιά