Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Grant: “Μην ακούτε τις φήμες”

Ανεπηρέαστος από τις φήμες που θέλουν τον Didier Drogba να μετακομίζει στο Μιλάνο και στους “rossoneri” εμφανίστηκε ο τεχνικός της Chelsea, Avram Grant. Ο Ισραηλινός προπονητής των “Μπλε” ισχυρίστηκε πως οι εφημερίδες μπορεί να γράφουν ό,τι θέλουν, και αυτό που έχει σημασία είναι τι θέλει ο ίδιος ο Drogba.

Στις εφημερίδες τα σενάρια τα οποία υπάρχουν είναι πάρα πολλά. Πρώτα θα πρέπει να συναντηθώ με τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή για να δω τι είναι αλήθεια και τι όχι. Προσωπικά δεν διάβασα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά αυτό που συμβαίνει με τις φήμες είναι κάτι το συνηθισμένο.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον Τύπο έχουμε αγοράσει δεκάδες ποδοσφαιριστές, ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα παίκτες μας ετοιμάζονται να αποχωρήσουν. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι όλοι είναι μέλη της ομάδας. Υπάρχει συνοχή και είναι έτοιμοι να δουλέψουν. Ό,τι συμβαίνει έξω από τις γραμμές του γηπέδου με τις εφημερίδες είναι απλώς φήμες” τόνισε ο Grant.

Παράλληλα ο Ισραηλινός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και την ερχόμενη περίοδο θα βρίσκεται στον πάγκο της Chelsea.

Το βρίσκω περίεργο που με ρωτάτε καθώς έχω τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου ως προπονητής. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να έρχεστε κάθε δύο εβδομάδες και να με ρωτάτε αν θα συνεχίσω εδώ. Αυτό θα μπορούσε να γινόταν εάν το συμβόλαιό μου ήταν μονοετές” ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Grant.