Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Θέλει “εκδίκηση” o Cech

Η Chelsea έδωσε τη μάχη της για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου ως την τελευταία αγωνιστική όμως οι “κόκκινοι διάβολοι” τους στέρησαν τη χαρά τερματίζοντας στην κορυφή. Με τον μεγάλο τελικό του Champions League να είναι προ των πυλών ο Cech πιστεύει ότι η πίκρα της απώλειας του πρωταθλήματος από τη United θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα του οδηγώντας την στην κατάκτηση του τροπαίου.

“Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου. Ο τελικός του Champions League είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχουμε επιπλέον κίνητρο διότι θέλαμε να κερδίσουμε τον τίτλο και τελικά τον χάσαμε για δύο πόντους".

"Tο να χάσουμε τον τελικό θα είναι βασανιστικό. Κάτι που είχα μάθει από παιδί όταν χάναμε έναν τελικό ήταν ότι η ιστορία καταγράφει μόνο τους νικητές. Αν δεν κερδίσεις τον τελικό είσαι στην ίδια μοίρα με εκείνους που έχασαν στη φάση των ομίλων".

"Είναι ενδιαφέρον να δούμε με τι ψυχολογία θα έρθουν στη Μόσχα οι δύο ομάδες γιατί εμείς ήμασταν δυσαρεστημένοι ενώ εκείνοι γιόρταζαν. Κάποιες φορές το εορταστικό κλίμα μπορεί να σε επηρεάσει περισσότερο από την ήττα. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστούν την πίεση” κατέληξε το μεγάλο αστέρι των “μπλε”.

πηγή: http://www.englishfotball.gr/