Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Ξεχάστε τον...

Τέλος στα όνειρα της Chelsea για την απόκτηση του Fernando Torres έβαλε ο ιδιοκτήτης της Liverpool, Tom Hicks. Οι φήμες από την Ισπανία και την Αγγλία έλεγαν ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να δαπανήσει 50 εκατ. λίρες μετά την εκπληκτική πρώτη χρονιά του Torres στην Premier League: “ Είναι απλά πέρα από κάθε λογική. Δεν υπάρχει καμία περίσταση στην οποία ο Torres θα πωληθεί”, ανέφερε κατηγορηματικά ο Hicks.

Και συνέχισε, μιλώντας για γελοιότητα από πλευράς Chelsea: “ Γιατί οι ιδιοκτήτες θα επένδυαν τόσο πολλά χρήματα στην αγορά προπονητή, για να υπονομεύσουν έπειτα εκείνη την απόκτηση; Είναι γελοίο”, ανέφερε.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής, απάντησε: “Είμαι χαρούμενος στην Liverpool. Προτιμώ να μην σκέφτομαι τέτοιες ιστορίες και να επικρεντρωθώ στο Euro 2008. Μετά το Ευρωπαϊκό, θα πάω διακοπές και θα επιστρέψω στην Liverpool, η οποία είναι η ομάδα μου και χαίρομαι να βλέπω το όνομα μου στις φανέλες των φίλων της ομάδας. Θέλω να συνεχίσω για πολλά χρόνια”, τελείωσε.

Also in english: "There is no case Fernando to be sold" Hicks said. These words made it clear that Chelsea FC has no possibility in achieving Torres even though there were rumors that Chelsea would offer Liverpool 50 millin pounds for bringing the Spanish striker in Stamford Bridge!

πηγή: www.englishfootball.gr