Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Oδεύει προς Chelsea o Robinho;


Το όνομα του Robinho είχε συνδεθεί πριν κάποιες μέρες με τη Manchester United καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος θα δινόταν στους “κόκκινους διάβολους” ως αντάλλαγμα σε πιθανή μεταγραφή του Ronaldo στη Real Mαδρίτης.

Τόσο ο ίδιος ο επιθετικός όσο και ο ατζέντης του αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια δηλώνοντας ότι το ενδιαφέρον δεν εκδηλώνεται από τη πλευρά της United αλλά από την έτερη φιναλίστ του φετινού τελικού στη Μόσχα, Chelsea. Aμφότεροι υποστηρίζουν ότι oι “μπλε” τους έχουν ήδη προσεγγίσει μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Peter Kenyon. “Συνάντησα τον Peter Kenyon στο Λονδίνο την Πέμπτη. Μου είπε ότι σκέφτονται να κάνουν προσφορά ύψους 35εκ.ευρώ για τον Robinho” αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, Wagner Ribeiro στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό Globo.

O 24χρονος ποδοσφαιριστής της “βασίλισσας” επιβεβαίωσε από την πλευρά του τους ισχυρισμούς του ατζέντη του δηλώνοντας: ”Αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πάω στη Chelsea αφού έχω προσφορά από την ομάδα τους”. O Robinho πρόσθεσε επίσης ότι ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Milan, αποκαλύπτοντας ότι οι ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας επιθυμούν συνάντηση με τον Ribeiro.

πηγή: www.englishfootball.gr

1 σχόλια:

Maxine Perella είπε...

hey thanks for dropping by my blog. this one looks super! don't suppose you can write it in english? i have always wanted to trade comments with a fellow blues fan ....