Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Βέβαιος ο Lampard

Μετά την απογοητευτική βραδιά της Τετάρτης για την Chelsea ο Frank Lampard είναι βέβαιος πως θα συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου: “Τώρα μπορώ να συζητήσω”, τόνισε ο μέσος των “μπλε”. Φήμες της προηγούμενης εβδομάδας ανέφεραν ότι η Inter βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτησή του, ωστόσο ο manager του ποδοσφαιριστή διέψευσε κάτι τέτοια σενάρια.

Ο Lampard, παρά την πικρία του από τον χαμένο τελικό της Μόσχας, επισήμανε: “Τους τελευταίους έξι μήνες το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε ήταν το συμβόλαιό μου αλλά τώρα θέλω να κάτσω να συζητήσω μετά και τους αγώνες της Αγγλίας”, πρόσθεσε.


Η εθνική Αγγλίας θα αγωνιστεί σε κάποια φιλικά παιχνίδια απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο Τρίνινταντ στις 28 Μαΐου και 1η Ιουνίου, αντίστοιχα, καθώς δεν θα βρίσκεται στο Euro 2008 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Όσον αναφορά τον τελικό απέναντι στην Manchester o Lampard που ήταν και ο scorer της κανονικής διάρκειας για τους Λονδρέζους, δήλωσε: “Στο τέλος της χρονιάς το σημαντικό είναι ότι η ομάδα προχωράει μπροστά ότι και να συμβεί. Όλη την χρονιά δώσαμε τα πάντα αλλά δεν ήταν αρκετό”, συμπλήρωσε και κατέληξε: “Ωστόσο η δύναμη της ομάδας θα φανεί στο πως θα μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες παρά την απογοήτευση”.