Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ο Ράικαρντ διάδοχος του Γκραντ;

Ο Άβραμ Γκραντ θα αποχωρούσε ευχαρίστως από τον πάγκο της Τσέλσι για να πάρει τη θέση του ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ, όπως αποκάλυψε ένας στενός φίλος του Ισραηλινού και παίκτης της Πόρτσμουθ, Ρίτσαρντ Χιουζ.

"Μία ενδεχόμενη τέτοια αντικατάσταση θα γίνει με τις ευλογίες του Άβραμ. Είναι ένας μετριοπαθής τύπος που δεν του αρέσουν πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στο ρόλο όπου λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση", τόνισε ο Χιουζ και συνέχισε:

"Ο Άβραμ είναι μαθητής του ποδοσφαίρου. Είχα αμέτρητες συζητήσεις μαζί του όταν ήταν εδώ σχετικά με τη Μπάρτσα, τους παίκτες τους και τον τρόπο που παίζουν. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι θαυμαστής της Μπαρτσελόνα και του τρόπου παιχνιδιού της. Φαίνεται ότι είναι ο σταυροφόρος που θέλει να κάνει την Τσέλσι να παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο μεγάλος λόγος για την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πως ο Αμπράμοβιτς ήθελε να δει ένα είδος ποδοσφαίρου που ο Special one δεν έφερνε".

Να σημειωθεί πως με βάση τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" έχει πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ράικαρντ μετά από πέντε χρόνια, και να φέρει στη θέση του τον Πέπε Γκουαρντιόλα.